Шановні батьки!

2022-03-10

Освітній процес у закладах освіти Києва призупинено з 24 лютого, і наразі відновлення його в столиці не є можливим.

Інформуємо Вас про можливість, у разі доступу до інтернету, навчання дітей з використанням електронних ресурсів Всеукраїнської школи онлайн http://lms.e-school.net.ua/. Діти також можуть використовувати матеріали, що розміщені на навчальній платформі дистанційної школи «Оптіма», яка відкрила безкоштовний доступ до них https://mon.gov.ua/ua/news/bezplatne-navchannya-u-shkoli-optima-1-11-klasi та інші матеріали i телеуроки, що розміщені на сайті Департаменту освіти i науки в розділі «Дистанційне навчання» https://don.kyivcity.gov.ua/content/dystanciyne-navchannya-resursy.html .

Учні, які були вимушені тимчасово змінити місце проживання, можуть долучитися до навчання у закладах загальної середньої освіти за місцем тимчасового перебування.

Після завершення воєнного стану учні закладів загальної середньої освіти матимуть можливість надолужити пропущений матеріал. Для цього буде сформовано програми, організовано додаткові заняття та індивідуальні консультацїі. Рекомендацїі щодо цього Міністерством освіти i науки України вже розробляються.

Через широкомасштабну aгpeciю Російської Федерації, учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти у 2021/2022 навчальному звільнено від проходження державної підсумкової атестації. Наразі Міністерством освіти i науки України відпрацьовуються зміни щодо державної підсумкової атестації для учнів 11 класу та вступу до закладів вищої освіти України у 2022 році.

Про завершення 2021/2022 навчального року, оцінювання знань учнів та видачу документів про освіту Вас буде поінформовано додатково.

Кiлькiсть переглядiв: 19