Ми керуємо!!!

2014-12-05

5 грудня відбувся День учнівського самоврядування. Учні 6-11 класів, побували у ролі учителів, класних керівників та адміністрації школи. Виконуючи свої обов’язки, учні відчули наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця.

Цього дня директором школи була Бурлаченко Анастасія, яка зранку зустрічала учнів та учителів привітною посмішкою. Програма дня була насиченою та цікавою. Були проведені не лише уроки, а й веселі перерви. Також впродовж усього дня адміністрація школи відвідувала уроки та контролювала навчально-виховний процес. Адміністрація провела оперативну нараду для учителів-учнів, де діти та новопризначені класні керівники прозвітували про проведені заняття та підвели підсумки Дня учнівського самоврядування.

Цей день приніс багато позитивних вражень та емоцій для учнів та учителів, адже кожен зміг проявити себе в улюбленій справі.

/Files/photogallery/810/самоврядування 1.JPG /Files/photogallery/810/самоврядування 3.JPG/Files/photogallery/810/самоврядування 6.JPG/Files/photogallery/810/самоврядування 5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 108