День учнівського самоврядування

2013-12-06

6 грудня 2013 року в школі відбувся День учнівського самоврядування. Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад місцевого самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього нації.

У Дні учнівського самоврядування взяли участь 6-11-х класів. Старшокласники мали можливість спробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем.

Робочий день розпочався з апаратної наради. Директор школи Чуб Ірина Миколаївна передала свої повноваження президенту учнівського самоврядування Терешкіній Анастасії та побажала лідерам успіхів. Апаратну нараду продовжила Терешкіна Анастасія, яка ознайомила представників учнівського самоврядування із Планом Дня самоврядування.

Весь навчальний процес школи в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації школи Кириченко Анни та Ракітіної Катерини. А для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, була проведена ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. Усі з великим нетерпінням чекали цього дня та хвилювалися. Але, як потім з’ясувалося, хвилюватися було нічого. Учні 1-9 класів були задоволені. Уроки сподобалися, бо все проходило цікаво і захоплююче. Учні отримали задоволення ще й від того, що їхні знання були оцінені високими балами.

Завершився День самоврядування в школі підсумковою нарадою керівників та лідерів учнівського самоврядування, під час якої старшокласники поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності.

Досягнення цього дня стали безцінним досвідом, залишивши в пам'яті дітей незабутні враження і спогади на все життя.

/Files/images/2.JPG/Files/images/4.JPG/Files/images/3.JPG/Files/images/5.JPG

/Files/images/1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 127