«Тих днів не змовкне слава…»

2013-11-04

«Тих днів не змовкне слава…»

У рамках підготовки до відзначення 70-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників та за підтримки ПАРТІЇ РЕГІОНІВ учні СЗШ № 83 Святошинського району м. Києва відвідали меморіальний комплекс «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни».

Учні ознайомилися з експонатами музею, нагородами та особистими речами Героїв Радянського Союзу генерала-полковника М. П. Кирпоноса, командира 227 – го авіаполку Південно-Західного фронту полковника Г. П. Турикіна, партизанського загону Ковпака С. А. та інших. Вразила діорама «Бої за Київ у листопаді 1943р.», «Переправа через Дніпро», фотоколаж зістрічі 6 листопада 1943р.. Не згасає пам’ять людей про тих, хто ціною власного життя здобував мир і спокій. Вічною залишається тема героїзму, подвигу, високої людської гідності. Знання, отримані на екскурсії учні можуть використати на уроках історії України.

Також учнів приємно вразила зустріч з очільником КМДА Олександром Поповим, який приїхав до «Національного музею історії Великої Вітчизняної війни» у справах підготовки до святкування 70-ї річниці з дня визволення Києва від фашистських загарбників і люб’язно погодився сфотографуватися з учнями та вчителями школи № 83.

/Files/images/PB010420.JPG/Files/images/PB010442.JPG/Files/images/PB010465.JPG/Files/images/PB010475.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 100